Cereri - FSonline

Cereri

Am adaugat pagina pentru cereri filme sau seriale, daca aveti o preferinta de serial sau film, ne puteti lasa aici un comentariu iar noi in functie de disponibilitate il vom adauga.

(!!!) Nu mai postati aici probleme cu playerele sau alte probleme ce nu tin de cereri. Aceasta pagina este pentru cereri si atat! Orice alt comentariu nu o sa fie aprobat deoarece ne incurcam de ele cand vrem sa postam filmele/serialele cerute.

(!!!) De asemenea, daca ati gasit un serial care are doar player NETU si acesta nu functioneaza sau doriti sa-l vedeti pe TV, puneti aici o cerere de actualizare si o sa adaugam un al 2-lea player, deoarece noi le luam acum dupa popularitate, si dureaza pana terminam pe toate.

Momentan se lucreaza la adaugarea altor playere la filme si seriale, multe au acum alternativa minim Videomega sau Mixdrop, aceste 2 playere functioneaza si pe TV-uri, deoarece cel de la NETU nu merge.

Daca ati gasit un player care scrie ca este subtitrat in romana, si nu este, semnalati pe pagina serialului acest lucru. Daca episodul este nou, daca scrie sus la tab ca este subtitrat engleza sau fara subtitrare, nu mai postati aici pentru ca inseamna ca nu a aparut inca subtitrarea. Puteti intreba cand apare dar pe pagina serialului.

Multumim!

Comentarii 6

 • Andrei - 16 decembrie, 2022

  Buna ziua,

  Va rog frumos daca puteti baga filmul “Teambuilding”

  Multumesc!

  0
  0
 • Emanuela Mackenzie - 08 iulie, 2022

  Buna ziua ,

  MI-as dori tare mult sa postati aici filmul Edera. Va multumesc.

  1
  0
  • FSOnline - 08 iulie, 2022

   Buna. Momentan suntem la inceput. dar o sa incercam inscurt timp sa-l punem

   1
   0
 • DORIN - 07 martie, 2022

  Seria de filme Star Wars. Ms.frumos.

  1
  0