Tomb Raider: Începutul online subtitrat

Tomb Raider: Începutul

Tomb Raider
Image Tomb Raider: Începutul

Lara Croft (Alicia Vikander) este fiica independentă a unui aventurier excentric care a dispărut când ea era adolescentă. Acum la vârsta de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Lara străbate străzile haotice ale Londrei fiind curier pe bicicletă și abia își poate plăti chiria. Hotărâtă să-și urmeze propriul drum, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său la fel cum refuză să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul și să meargă mai departe după 7 ani fără el, nici Lara nu poate înțelege ce o face să încerce să deslușească misterul morții tatălui ei. Acționând împotriva dorinței finale a acestuia, ea lasă totul în urmă și pleacă spre ultima destinație unde a fost văzut bărbatul: un mormânt de pe o insulă mitică. Dar misiunea ei nu va fi una ușoară.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Tomb Raider NceputulÎncarc...

1h 58m 2018

  • NetuSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0